SVELTO doporučujeme používať na ovocnú zmrzlinu / sorbety pre dosiahnutie jemnejšej a krémovitejšej konzistencie bez kryštálikov. Pri mliečnych zmrzlinách dokonale emulguje tuky a kvapaliny, ktoré sú obsiahnuté v niektorých receptoch, a umožňuje tak získať dlhotrvajúcu krémovitosť zmrzliny.
Dávkovanie | Balenie | Kód | Výhody | |
---|---|---|---|---|
SVELTO 178/C Rýchlošľahacia hmota pre zmrzlinu |
4-6 g/1 kg zmesi |
5kg / 10kg | 01100149 / 01100147 | viditeľne zväčšuje objem zmrzliny; dodáva zmrzline homogénnu štruktúru a stabilnú krémovitú konzistenciu, vďaka čomu vyzerá vo vitríne vždy čersto a atraktívne. |
REVOLUTION sú technické cukrové sirupy, ktoré dokážu čiastočne nahradiť cukor.
Dávkovanie | Balenie | Kód | Výhody | |
---|---|---|---|---|
JOYGELATO REVOLUTION CREAM cukrový sirup pre mliečnu zmrzlinu na okamžité použitie |
Každých 100 g cukru môže byť nahradených 140 g Revolution sirupu. Nenahrádzajte viac ako 30% cukru. | 6 kg | 01030353 | Dlhodobo dodávajú jemnejšiu a krémovitejšiu štruktúru; znižujú nadmernú sladkosť; zlepšujú chuť; sú anti-kryštalizujúce a nemrznúce; nakoľko sú tekuté, umožňujú korekcie základov bez zmeny disperzie. |
Dávkovanie | Balenie | Kód | Výhody | |
---|---|---|---|---|
ZUCCHERO INVERTITO invertný cukrový sirup |
Nemali by ste nahradiť viac ako 20-25% sacharózy. | 14 kg | 01030331 | Vysoká nemrznúca a anti-kryštalizujúca vlastnosť. Pomáha spomaliť proces oxidácie. Jeho použitie sa odporúča v zmesiach bohatých na pevné látky (napríklad: čokoláda, lieskový orech atď.) Má vysokú sladivosť. |
Dávkovanie | Balenie | Kód | Výhody | |
---|---|---|---|---|
GLUCOSIO glukózový sirup so strednou úrovňou, D.E:(36-39) |
Nemali by ste nahradiť viac ako 30% sacharózy. | 7 kg 14 kg |
01030399 01030173 |
Dodáva zmrzline štruktúru, znižuje nadmernú sladkosť, zabraňuje fládrovaniu a zrnitosti zmrzliny vďaka anti-kryštalizujúcemu efektu. |