Emulgátory
a cukrové
sirupy

EMULGÁTORY A CUKROVÉ SIRUPY

Emulgátory

SVELTO doporučujeme používať na ovocnú zmrzlinu / sorbety pre dosiahnutie jemnejšej a krémovitejšej konzistencie bez kryštálikov. Pri mliečnych zmrzlinách dokonale emulguje tuky a kvapaliny, ktoré sú obsiahnuté v niektorých receptoch, a umožňuje tak získať dlhotrvajúcu krémovitosť zmrzliny.

Dávkovanie Balenie Kód Výhody
SVELTO 178/C

Rýchlošľahacia hmota pre zmrzlinu

4-6 g/1 kg
zmesi
5kg / 10kg 01100149 / 01100147 viditeľne zväčšuje objem zmrzliny; dodáva zmrzline homogénnu štruktúru a stabilnú krémovitú konzistenciu, vďaka čomu vyzerá vo vitríne vždy čersto a atraktívne.

Cukrové sirupy

REVOLUTION sú technické cukrové sirupy, ktoré dokážu čiastočne nahradiť cukor.

Dávkovanie Balenie Kód Výhody
JOYGELATO REVOLUTION CREAM

cukrový sirup pre mliečnu zmrzlinu na okamžité použitie

Každých 100 g cukru môže byť nahradených 140 g Revolution sirupu. Nenahrádzajte viac ako 30% cukru. 6 kg 01030353 Dlhodobo dodávajú jemnejšiu a krémovitejšiu štruktúru; znižujú nadmernú sladkosť; zlepšujú chuť; sú anti-kryštalizujúce a nemrznúce; nakoľko sú tekuté, umožňujú korekcie základov bez zmeny disperzie.

Invertný cukor

Dávkovanie Balenie Kód Výhody
ZUCCHERO INVERTITO

invertný cukrový sirup

Nemali by ste nahradiť viac ako 20-25% sacharózy. 14 kg 01030331 Vysoká nemrznúca a anti-kryštalizujúca vlastnosť. Pomáha spomaliť proces oxidácie. Jeho použitie sa odporúča v zmesiach bohatých na pevné látky (napríklad: čokoláda, lieskový orech atď.) Má vysokú sladivosť.

Glukózový sirup

Dávkovanie Balenie Kód Výhody
GLUCOSIO

glukózový sirup so strednou úrovňou, D.E:(36-39)

Nemali by ste nahradiť viac ako 30% sacharózy. 7 kg
14 kg
01030399
01030173
Dodáva zmrzline štruktúru, znižuje nadmernú sladkosť, zabraňuje fládrovaniu a zrnitosti zmrzliny vďaka anti-kryštalizujúcemu efektu.