ZÁKLADY

Kvalitné základy sú prvým krokom k vytvoreniu vynikajúcej ZMRZLINY!

ZÁKLADY Kvalitné základy sú prvým krokom k vytvoreniu vynikajúcej ZMRZLINY!

JOYBASE - základy pre mliečnu zmrzlinu

,
DÁVKOVANIE
ZÁKLAD Cukor MliekoVoda Použitie Balenie Kód
JOYBASE BIANCA F 100

Základ do mliečnej zmrzliny so smotanou. Má jemnú chuť a zaručuje krémovú štruktúru, ktorá je chuťovo teplá na jazyku.

100g 230g 1 lt príprava za
studena
8kg
(2 kg x 4)
01070817
JOYBASE INFINITY CREAM 50

Základ do mliečnej zmrzliny so smotanou, ktorý umožňuje získať zmrzlinu kompaktnejšej a krémovitejšej štruktúry. Zvýrazní chuť pridávanej ochucovacej pasty.

50g 250g 1 lt príprava za
tepla/studena
6kg
(1 kg x 6)
01070645
JOYBASE INFINITY CREAM 100

Vysoko kvalitný základ pre mliečnu zmrzlinu so smotanou (bez rastlinných tukov). Má mimoriadne bohatú chuť a zaručuje krémovú, kompaktnú štruktúru. Vynikajúco drží tvar vo vitríne.

100g 230g 1 lt príprava za
tepla/studena
8kg
(2 kg x 4)
01070813
JOYBASE INFINITY PRO 100

Vysoko kvalitný základ pre mliečnu zmrzlinu so smotanou (bez rastlinných tukov). Má jemnú chuť a zaručuje krémovú, kompaktnú štruktúru. Vynikajúco drží tvar vo vitríne.

100g 230g 1 lt príprava za
tepla/studena
8kg
(2 kg x 4)
01070814
JOYBASE ROYAL CREAM 50

Základ do mliečnej zmrzliny, ideálny na vytvorenie "kopcovitej" štruktúry (neobsahuje stužené tuky)

50g 250g 1 lt príprava za
tepla/studena
6kg
(1 kg x 6)
01070638
JOYBASE LEGGERA 50

Základ do mliečnej zmrzliny bez tukov a príchutí. Zaručuje krémovú, kompaktnú štruktúru pre jednoduché tvarovanie.

50g 230g 1 lt
+ 200g smotany(35% tuku)
príprava za
tepla/studena
6kg
(1 kg x 6)
01070795
JOYBASE LEGGERA 100

Základ do mliečnej zmrzliny bez tukov a príchutí. Zaručuje krémovú, stabilnú štruktúru vo vitríne a zvýrazňuje chuť zmrzliny.

100g 210-230g 1 lt
+ 100-150g smotany(35% tuku)
príprava za
tepla
8kg
(2 kg x 4)
01070818
JOYBASE TALENTO 50

Vysokoprofesionálny základ do mliečnej zmrzliny. Zaručuje krémovú a kompaktnú štruktúru s jednoduchým tvarovaním a prispôsobením.

40-50g 230-260g 1 lt
+ 50g smotany(35% tuku)
príprava za
tepla
6kg
(1 kg x 6)
01070714
JOYBASE ELITE 100

Základ do mliečnej zmrzliny s kakaovým maslom, ktorý umožní získať zmrzlinu s krémovou a kompaktnou štruktúrou. (Je bez príchutí)

100g 230g 1 lt príprava za
tepla
8kg
(2 kg x 4)
01070842
JOYBASE MILKY 250

Základ do mliečnej zmrzliny s nehydrogenovanými rastlinnými tukmi, s vysokým dávkovaním. Zaručuje stabilnú štruktúru s praktickou a čistou chuťou.

150g 250g 1 lt príprava za
tepla
9kg
(3 kg x 3)
01070820
JOYBASE PASSION CREAM 50

Základ do mliečnej zmrzliny s nehydrogenovanými rastlinnými tukmi. Zaručuje krémovú a kompaktnú štruktúru, ktorá je chuťovo teplá na jazyku.

50g 230-250g 1 lt príprava za
tepla/studena
6kg
(1 kg x 6)
01070683
JOYBASE PASSION CREAM 100

Základ do mliečnej zmrzliny s nehydrogenovanými rastlinnými tukmi. Zaručuje krémovú a kompaktnú štruktúru, ktorá je chuťovo teplá na jazyku.

100g 230g 1 lt príprava za
tepla/studena
8kg
(2 kg x 4)
01070815
JOYBASE PASSION PRO 100

Základ do mliečnej zmrzliny s nehydrogenovanými rastlinnými tukmi. Má jemnú chuť a zaručuje krémovú a kompaktnú štruktúru, ktorá je chuťovo teplá na jazyku.

100g 230g 1 lt príprava za
tepla/studena
8kg
(2 kg x 4)
01070816
JOYBASE SEDUCTION 150

Základ do mliečnej zmrzliny bez príchutí a s nehydrogenovanými rastlinnými tukmi s vysokým dávkovaním. Zaručuje stabilnú štruktúru s praktickou a čistou chuťou, pocitovo teplou na jazyku.

250g 250g 1 lt príprava za
tepla
9kg
(3 kg x 3)
01070820
JOYBASE SEDUCTION 330

Kompletný práškový základ pre výrobu remeselnej zmrzliny s pridaním iba vody.

500g 1 lt príprava za
tepla
10kg
(2,5 kg x 4)
01070962

JOYBASE - základy pre ovocnú zmrzlinu

DÁVKOVANIE
ZÁKLAD Cukor Voda JOYPASTE Použitie Balenie Kód
JOYBASE LIMONE 50

Práškový základ pre citrónovú remeselnú zmrzlinu. Umožňuje získať objemnú štruktúru a vynikajúcu stabilitu vo vitríne.

50g 400g 1 lt príprava za
studena
8kg
(2 kg x 4)
01070946
JOYBASE PREMIUM LIMONE 100

Základ bohatý na vlákninu, ktorý je ideálny na výrobu citrónovej zmrzliny.

100g 300-350g 1 lt príprava za
studena
6kg
(1 kg x 6)
01070674
JOYBASE PREMIUM FRUIT 100

Základ bohatý na vlákninu, ktorý je ideálny na výrobu výborných ovocných sorbetov s plnou štruktúrou, dokonca s malým množstvom ovocia. Zaručuje vynikajúcu roztierateľnosť a stálosť tvaru.

100g 270-300g 1 lt 100g príprava za
tepla/studena
6kg
(1 kg x 6)
01070647
JOYBASE SUPERFRUTTA 50

Základná zmes pre ovocné zmrzliny so stabilizačným a šľahacím účinkom. Umožňuje získať krémovú, vzdušnú a stabilnú štrukúru zmzliny.

50g 270-300g 1 lt 80-120g príprava za
tepla/studena
6kg
(1 kg x 6)
01070882

JOYBASE - univerzálne a neutrálne základy

DÁVKOVANIE
ZÁKLAD Cukor Voda JOYPASTE Použitie Balenie Kód
JOYBASE DELYMIX 50

základ s emulgačnou a šľahacou charakteristikou. Umožňuje výrobu zmrzliny s krémovitejšou, vzdušnejšou a stabilnou štruktúrou.

50g 270-300g 1 lt 100g príprava za
tepla/studena
6kg
(1 kg x 6)
01070649
JOYBASE LATTE & FRUTTA 100

Zmrzlinový základ aj pre mliečnu, aj pre ovocnú zmrzlinu.

dávkovanie pre ovocnú zmrzlinu príprava za
studena
6kg
(1 kg x 6)
01070718
100g 300g 1 lt viď dávkovanie
uvedené
na etikete
dávkovanie pre mliečnu zmrzlinu
100g 220g 1 lt mlieka viď dávkovanie
uvedené
na etikete
JOYBASE NEUTRAL C10

Neutrál so stabilizačnou, fixačnou a emulgačnou funkciou pre mliečnu zmrzlinu.

-15g na lt mlieka
-10g/kg bieleho základu
príprava za
tepla
6kg
(1 kg x 6)
01070738
JOYBASE NEUTRAL FIX

Neutrál so stabilizačnou a fixačnou funkciou pre mliečnu aj ovocnú zmrzlinu.

-5g na lt vody/mlieka
-4g/kg bieleho základu
príprava za
tepla/studena
6kg
(1 kg x 6)
01070653
JOYBASE GELATOGEL

Základná pasta bez emulgátorov na prípravu remeselnej čokoládovej zmrzliny a ovocných sorbetov. Je vhodné kombinovať s naším čokoládovým sortimentom.

viď dávkovanie uvedené na obale príprava za
tepla
7,8kg
(1,3 kg x 6)
01100278

JOYBASE - špeciálne základy

K požívaniu pri teplote -12/14 °C
DÁVKOVANIE
ZÁKLAD Biely základ na zmrzlinu / zmrzlina / smotana Mlieko JOYPASTE Použitie Balenie Kód
GIANDUCA

Špeciálny krém s 30% vysoko-kvalitnej nugátovej čokolády, na prípravu zmrzlín a semifred. Tiež môže byť použitý k dekorovaniu zmrzlín, briošky, wafle, croissanty, koláče,...

1000g 1,25 lt príprava za
studena
5kg 01011558
JOY-YOG

Ochuťovacia a stabilizačná pasta na výrobu jogurtovej zmrzliny.

2000g smotana 700g / plnotučný jogurt 1000g 1,3 lt / 1 lt príprava za
studena
6kg 01520541
JOYBASE GELATO CALDO

Prášková zmes na prípravu "Horúcej zmrzliny" a semifred. Umožňuje vyrobiť zmrzlinu krémovej a roztierateľnej štruktúry, ktorá zostáva jemná aj pri mínusových teplotách.

500g 500g 500g viď etiketu príprava za
studena
8kg
(2 kg x 4)
01070915
COLD COFFEE CREAM

Práškový základ na prípravu studeného kávového krému v stroji na granitu. Umožňuje vytvárať sorbety s krémovou štruktúrou a bohatou a osviežujúcou chuťou.

1100g 3 lt príprava za
studena
6,6kg
(1,1 kg x 6)
01070924
COLD WHITE CREAM

Práškový základ na prípravu studeného bieleho krému v stroji na granitu. Môže byť ochutená pridaním Joygelato príchutí.

1100g 3 lt viď etiketu príprava za
studena
6,6kg
(1,1 kg x 6)
01070941
JOYBASE CHOCOLATE 150

Horúci práškový základ na prípravu čokoládovej remeselnej zmrzliny.

120-150g Cukor
330-350g
1 lt príprava za
tepla/studena
9kg
(3 kg x 3)
01070926
JOYBASE GRANITA NEUTRA

Práškový základ na výrobu ľadovej drte s čerstvého ovocia alebo ochucovacích pást. Môže sa tiež použiť na výrobu zmrzlín a graníť vo vaničkách.

1000g Voda 6-7 lt viď etiketu pasty príprava za
tepla/studena
6kg
(1 kg x 6)
01070982
JOYBASE CHOCO TANDEM

Základ pre výrobu remeselnej čokoládovej zmrzliny s použitím pravých čokolád IRCA. Vďaka prítomnosti cukru z kokosových kvetov vylepšuje jej chuť, zvyšuje jej trvanlivosť a predovšetkým jemnosť!

1500g čokoláda IRCA 400g Vriaca voda 2200g - príprava za
tepla
7,5kg
(1,5 kg x 5)
01070993

JOYQUICK - kompletné základné zmesi

DÁVKOVANIE
ZÁKLAD Voda Mlieko Použitie Balenie Kód

40%

tmavá čokoláda
JOYQUICK NOIR PEROU

Kompletná základná zmes na výrobu čokoládovej zmrzliny z tmavej čokolády jedinečného pôvodu: Peru.

1,8 kg 2,2 lt vriacej
alebo v pasterizéri
(max 50°C)
príprava za
tepla
9kg
(1,8 kg x 5)
01070843

40%

tmavá čokoláda
JOYQUICK NOIR ECUADOR

Kompletná základná zmes na výrobu čokoládovej zmrzliny z tmavej čokolády jedinečného pôvodu: Ekvádor.

1,8 kg 2,2 lt vriacej
alebo v pasterizéri
(max 50°C)
príprava za
tepla
9kg
(1,8 kg x 5)
01070013

35%

tmavá čokoláda
JOYQUICK EXTRA DARK CHOCOLATE

Kompletná základná zmes na výrobu čokoládovej zmrzliny s intenzívnou čokoládovou chuťou.

1,6 kg 2,5 lt vriacej
alebo v pasterizéri
(max 50°C)
príprava za
tepla
9,6kg
(1,6 kg x 6)
01070596

37%

tmavá čokoláda
JOYQUICK EXTRA BLACK CHOCOLATE

Kompletná základná zmes na výrobu čokoládovej zmrzliny čiernej farby.

1,6 kg 2,5 lt vriacej
alebo v pasterizéri
(max 50°C)
príprava za
tepla
9,6kg
(1,6 kg x 6)
01070709

60%

mliečna čokoláda
JOYQUICK MILK CHOCOLATE

Kompletná základná zmes s mliečnou čokoládou na výrobu remeselnej zmrzliny.

1,5 kg 3 lt vriacej
alebo v pasterizéri
(max 50°C)
príprava za
tepla
9kg
(1,5 kg x 6)
01070731

60%

karamelová mliečna čokoláda
JOYQUICK LACTEE CARAMEL CHOC

Kompletná základná zmes s karamelovou mliečnou čokoládou na prípravu remeselnej zmrzliny.

1,5 kg 3 lt vriacej
alebo v pasterizéri
(max 50°C)
príprava za
tepla
9kg
(1,5 kg x 6)
01070730

55%

biela čokoláda
JOYQUICK WHITE CHOCOLATE

Kompletná základná zmes s bielou čokoládou na prípravu remeselnej zmrzliny.

1,2 kg 3 lt vriacej
alebo v pasterizéri
(max 50°C)
príprava za
tepla
7,2kg
(1,2 kg x 6)
01070690
JOYQUICK FIORDILATTE

Kompletná základná zmes, ktorá umožňuje rýchlo a jednoducho získať chutnú krémovú zmrzlinu mliečnej chuti.

1 kg 3 lt príprava za
tepla/studena
6kg
(1 kg x 6)
01070652
JOYQUICK YOGHURT

Kompletná základná zmes na výrobu jogurtovej zmrzliny.

1,2 kg 3 lt príprava za
studena
7,2kg
(1,2 kg x 6)
01070719
JOYQUICK COCONUT

Kompletná základná zmes na výrobu kokosovej zmrzliny s kúskami kokosu

1,2 kg 3 lt príprava za
studena
7,2kg
(1,2 kg x 6)
01070721
DÁVKOVANIE
ZÁKLAD Voda JOYPASTE/
Ovocie
Použitie Balenie Kód
JOYQUICK FRUTTA TOP

Kompletná neutrálna základná zmes pre ovocné zmrzliny pripravené z ovocia alebo ovocnej pasty.

1,25 kg 2,6 lt viď dávkovanie
uvedené
na etikete
príprava za
studena
7,5kg
(1,25 kg x 6)
01070680
JOYQUICK LIMONE

Kompletná základná zmes na prípravu citrónovej zmrzliny.

1,25 kg 2,5 lt príprava za
studena
7,5kg
(1,25 kg x 6)
01070655
JOYQUICK FRAGOLA

Kompletná základná zmes na prípravu jahodovej zmrzliny bohatej chuťe s kúskami ovocia.

1,25 kg 2,5 lt príprava za
studena
7,5kg
(1,25 kg x 6)
01070654
JOYQUICK LAMPONE

Kompletná základná zmes na prípravu malinovej zmrzliny bohatej chuťe s kúskami ovocia.

1,25 kg 2,5 lt príprava za
studena
7,5kg
(1,25 kg x 6)
01070737
JOYQUICK PESCA GIALLA

Kompletná základná zmes na prípravu broskyňovej zmrzliny bohatej chuťe s kúskami ovocia.

1,25 kg 2,5 lt príprava za
studena
7,5kg
(1,25 kg x 6)
01070729
JOYQUICK MELA VERDE

Kompletná základná zmes na prípravu jablkovej zmrzliny bohatej chuťe s kúskami ovocia.

1,25 kg 2,5 lt príprava za
studena
7,5kg
(1,25 kg x 6)
01070757
JOYQUICK ARANCIA

Kompletná základná zmes na prípravu pomarančovej zmrzliny bohatej chuťe.

1,25 kg 2,5 lt príprava za
studena
7,5kg
(1,25 kg x 6)
01070750
JOYQUICK POMPELMO ROSA

Kompletná základná zmes na prípravu ružovej grepovej zmrzliny bohatej chuťe.

1,25 kg 2,5 lt príprava za
studena
7,5kg
(1,25 kg x 6)
01070751
JOYQUICK MANGO

Kompletná základná zmes na prípravu mangovej zmrzliny bohatej chuťe s kúskami ovocia.

1,25 kg 2,5 lt príprava za
studena
7,5kg
(1,25 kg x 6)
01070749
JOYQUICK ANGURIA

Kompletná základná zmes na prípravu červenej melónovej zmrzliny bohatej chuťe.

1,25 kg 2,5 lt príprava za
studena
7,5kg
(1,25 kg x 6)
01070752
JOYQUICK MELONE

Kompletná základná zmes na prípravu žltej melónovej zmrzliny bohatej chuťe.

1,25 kg 2,5 lt príprava za
studena
7,5kg
(1,25 kg x 6)
01070898
JOYQUICK ANANAS

Kompletná základná zmes na prípravu ananásovej zmrzliny bohatej chuťe s kúskami ovocia.

1,25 kg 2,5 lt príprava za
studena
7,5kg
(1,25 kg x 6)
01070938

Základy pre polo-mrazené dezerty a nanuky

K požívaniu pri teplote -14/-18 °C
DÁVKOVANIE
ZÁKLAD Mlieko Smotana
35% tuku
JOYPASTE Balenie Kód
TENDER DESSERT

Neutrálna zmes pre polo-mrazené dezerty a nanuky

príprava v stroji na zmrzlinu 6kg
(1 kg x 6)
01070634
1 kg 2,5 lt podľa
receptu
príprava šľahaním
300 g 1 lt (4-5°C) podľa
receptu
TENDER MIX

Neutrálna zmes pre polo-mrazené dezerty a zmrzlinu

príprava v stroji na zmrzlinu 6kg
(1 kg x 6)
01070802
1 kg 2,5 lt (4-5°C) podľa
receptu
príprava šľahaním
300 g 1 lt (4-5°C) podľa
receptu
K požívaniu pri teplote +4/+5 °C
DÁVKOVANIE
ZÁKLAD Voda Smotana
35% tuku
JOYPASTE Balenie Kód
JOYDESSERT NEUTRO PREMIUM

Neutrálna zmes na prírpavu bavorského krému, pien a semifred

200 g 300 g
(10-15°C)
1 lt podľa
receptu
6kg
(1 kg x 6)
01070669
JOYDESSERT YOGHURT PREMIUM

Zmes na prípravu jogurtového bavorského krému, pien a semifred

300 g 300 g
(10-15°C)
1 lt 6kg
(1 kg x 6)
01070668
JOYDESSERT VANILLA PREMIUM

Zmes na prípravu vanilkového bavorského krému, pien a semifred

300 g 300 g
(10-15°C)
1 lt 6kg
(1 kg x 6)
01070692
JOYDESSERT TOFFEE PREMIUM

Zmes na prípravu karamelového bavorského krému, pien a semifred

300 g 300 g
(10-15°C)
1 lt 6kg
(1 kg x 6)
01070693